Een uitgesproken voorkeur voor digitaal boekhouden

 

settings 2 Digitalisatie en automatisatie waar het kan én wanneer het nuttig is!

 

Voor alles is er tegenwoordig wel een programma te vinden. In eerste instantie wordt er hierbij gedacht aan het boekhoudpakket zelf, maar er zijn vele andere mogelijkheden om je administratie verder te digitaliseren en te automatiseren. Omdat we bij de eerste waren om op de digitale trein te springen, weten we als geen ander wat de valkuilen zijn en hoe deze te vermijden.

We gaan daarom steeds samen bekijken wat er technisch mogelijk is, maar ook samen het gezond verstand laten zegevieren en niet digitaliseren en automatiseren enkel en alleen omdat het kan. 

Er bestaat zoiets als overdigitalisatie en automatisatie waarbij de winsten niet in verhouding staan tot de toegenomen technische complexiteit van een nieuw programma en de daarbij horende kosten. Alles in verhouding met de grootte van je onderneming en activiteit is hierbij het motto.

 

 

smartphone De basis: een digitaal archief als centrale hub

 

Vergeet de overvolle kaften en bakjes op je bureau. Met onze eenvoudige, intuïtieve tool kan je meteen aan de slag. Toegang krijg je via een online platform. Met de app heb je bovendien ten allen tijde toegang tot je archief voor zowel raadplegingen als toevoegingen.

Zowel de app als het platform zijn in constante ontwikkeling om jou als ondernemer het leven eenvoudiger te maken.

next  Digitaal archief

 • geen kennis van boekhouding nodig
 • intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface
 • toegang tot al je documenten 24/7
 • opladen via drag & drop, e-mail of scan
 • scan en herken voor een vlottere verwerking
 • doe je betalingen via het platform d.m.v. een QR code of een bankbestand
 • goedkeuring van betalingen en documenten door meerdere personen
 • toegang via je browser dus geen lokale installatie nodig
 • koppelingen met zeer veel andere software mogelijk
 • diverse rapportages door een directe link met het boekhoudpakket
 • ...

next  App voor smartphone of tablet

 • scan al je kasticketten en bonnen "on the go"
 • intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface
 • raadplegen van alle facturen en documenten in het digitaal archief
 • uitgebreide zoekmogelijkheden
 • ... 

 

Kies voor digitale optimalisatie!

Genoeg van de onoverzichtelijke papierstapels en verloren kasticketjes? Even contact opnemen volstaat om meer te vernemen over onze oplossingen voor online en digitaal boekhouden.

LAAT JE VERRASSEN
  

 

laptop 2  De volgende stap: zelf je boekhouding doen 

 

Wanneer je nog meer controle wenst kan je er ook voor kiezen om zelf -al dan niet deels- je boekhouding in eigen handen te nemen en enkel de controles door ons te laten uitvoeren. Naast deze controles staan wij ook nog steeds in voor de fiscale aangiftes en de jaarafsluiting.

Je kan er voor kiezen om een extra module in het digitaal archief te activeren waarbij je zelf de verwerking van je facturen kan voorbereiden, maar ook om zelf een abonnement te nemen op een zelfgekozen boekhoudpakket. Wij werken met verschillende boekhoudpakketten, maar hebben een voorkeur voor exactonline.

Een combinatie van meerdere systemen behoort eveneens tot de mogelijkheden. 

 

 

user 16 Dubbele winst

 

Digitaal boekhouden biedt talloze voordelen. Bij boekhoudkantoor Decoster & Co appreciëren we niet enkel de aanzienlijke tijdsbesparing die online boekhouden oplevert, maar ook de hogere kwaliteit van je administratie in het algemeen.

Meer informatie met minder inspanning is ons doel!

Onze klanten moeten veel minder tijd aan verplaatsingen spenderen om analoge boekhoudstukken binnen te brengen en wij beschikken op het juiste moment over bijgewerkte gegevens zodat we beter kunnen plannen. Hoe meer boekhoudkundige verrichtingen onze klanten zelf kunnen uitvoeren, hoe lager bovendien de boekhoudkosten. Kortom, digitale boekhouding is een win-win verhaal voor beide partijen.

 

 

laptop Boekhouding in Excel voor bijberoepers en eenmanszaken

 

Voor zelfstandigen in bijberoep of eenmanszaken die enkel een vereenvoudigde boekhouding moeten voeren, zijn de meeste boekhoudpakketten veel te uitgebreid, te complex en bovendien duur. Daarom hebben we een aangepaste en veel eenvoudigere oplossing uitgewerkt in Excel waarmee onze klanten zelf hun boekhouding kunnen bijwerken en opvolgen.

Ook bij deze vorm van digitaal boekhouden is geen enkele voorkennis over boekhouden of Excel nodig. De bijzonder gebruiksvriendelijke opzet maakt zelf boekhouden kinderspel. Eens het bestand is bijgewerkt, gaan wij ermee aan de slag om de nodige controles, correcties en aangiften te verwerken.